34 éves ZHASMIN (Жасмин) orosz énekesnő
2011. október 12. írta: hudobny

34 éves ZHASMIN (Жасмин) orosz énekesnő

34 éves lett október 12-én ZHASMIN, azaz JASMIN, egészen pontosan: Жасмин. Az orosz énekesnő igazi neve Sara Lvovna Shor (Са́ра Льво́вна Шор). Pontosabban a Shor a második férjének a neve, Zhasmin lánykori családneve Manahimova (Манахимова), de évekig használta első asszonynevét is, akkor Semendujeva (Семенду́ева) volt a neve. Hogy most így kinyelvészkedtük magunkat, térjünk át a földrajzra. Zhasmin ugyan orosz, de igazából dagesztáni – a hely most már ismerősen a cseng a magyaroknak, hiszen Dagesztánba szerződött Dzsudzsák Balázs. Zhasmin persze nem ott él, hanem Moszkvában, illetve újabban Tel Avivban, most szeptemberben ugyanis férjhez ment az említett Shor úrhoz, aki Izraelben lakik, holott valójában moldovai, ezért a lagzi is Chisinauban volt – az esküvőről erről a blogban idejében mi is beszámoltunk. Lepődjünk meg, Zhasmin új hites ura nem egy kibucban szüreteli a narancsot, hanem gazdag üzletember. Aki saját lemezgyárat is vehetne asszonykájának, de neki nincs szüksége rá, Zhasmin népszerű előadó, hét nagylemez és kéttucatnyi sikerdal van mögötte. Bár most pihenni készül, ugyanis terhes – első férjétől már van egy gyereke -, ezért is volt sürgető az esküvő ősszel. De különben most éppen a Laby-Daby (Лабу-Дабу) című dalával hódít, mostanában ez az egyik legnépszerűbb csengőhang. De nehogy elriasszuk a csinos énekesnőtől a gyengébbeket, inkább legyen a Golovolomka (Головоломка).

34th Birthday on October 12 JASMIN Russian singer
* Jasmin (real name: Sara Lvovna Shor (née Manakhimova) - Russian singer, actress, model. Honored Artist of the Republic of Dagestan. (…)
* Жасми́н (настоящее имя Са́ра Льво́вна Шор (Семенду́ева), в девичестве Манахимова; 12 октября 1977, Дербент, Дагестан) — российская эстрадная певица, актриса, модель, телеведущая. Заслуженная артистка Республики Дагестан. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr323293154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása