37 éves ANEELA iráni-pakisztáni származású dán énekesnő
2011. október 08. írta: hudobny

37 éves ANEELA iráni-pakisztáni származású dán énekesnő

Az október 8-én 37 éves ANEELA dán énekesnő igazi világfi, pontosabban világnő. Első látásra feltűnik, hogy nem echte skandináv, perzsa-pakisztáni származású, Anila Mirza az eredeti neve. De Dániában lett énekesnő, viszont férjhez már Angliába ment, úgyhogy most ott él. Egyik legnagyobb sikere a Chori Chori című dal, amelyet az azerbajdzsáni Arash-sal készített a kanadai Snow Informer című száma nyomán, viszont a látványos klipet hozzá nálunk, Szlovákiában vették fel. Jaande című másik világsikerű nótája egy indiai filmhez készült. Nos, az ilyen bazárt szeretjük mi nagyon… 

37th Birthday on October 8 ANEELA Pakistani-Iranian Danish singer
* Aneela Mirza, or Anila Mirza (born October 8, 1974) is a Danish singer, born and raised in Denmark. Her mother is half Pakistani-half Iranian, and her father is a Parsi. She was part of the Danish pop group Toy-Box, which had worldwide success and sold over 4.5 million albums. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr283279018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása