30 éves RUBY egyiptomi énekesnő
2011. október 08. írta: hudobny

30 éves RUBY egyiptomi énekesnő

Az október 8-án 30 éves RUBY nem a hírhedt amerikai Jack Ruby rokona, hanem egy egyiptomi énekesnő, amit persze eredeti neve is muat, az ugyanis így hangzik: Rania Husszein Mohammed Tawfik. Legyen inkább Ruby, aki messze nem csadorban énekel, egy-egy dalához olyan merész klip készül, hogy az előítéletes európai nem győz csodálkozni. No mondjuk alapanyag is van, Ruby gyönyörű, így már a film is felfedezte, féltucat mozija van, tavaly filmje Arany Piramis-díjat kapott a Kairói Filmfesztiválon. De vissza a zenéhez: két nagylemeze van, dalai közül pedig az Enta Aref Leih címűt ajánljuk, könnyed, kellemes zene, és Ruby a klipben nagyon csinos.

30th Birthday on October 8 RUBY Egyptian singer
* Rania Hussein Mohammed Tawfik Mohammed (Arabic: رانيا حسين‎) (born October 8, 1981), known as Ruby (Arabic: روبي‎, sometimes transliterated as Roubi), is an Egyptian singer, actress and occasional model who rose to fame with her debut single "Enta Aref Leih" ("Do You Know Why?") in 2003. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr663279067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása