43 éves LUMINITA ANGHEL román énekesnő
2011. október 07. írta: hudobny

43 éves LUMINITA ANGHEL román énekesnő

Október 7-én 43 éves LUMINITA ANGHEL román énekesnő, aki hazájában évek óta ismert, sok népszerű dala is volt már. És néhány éve a világ is megismerte, Let Me Try című - egyébként tényleg jólsikerült - dalával ugyanis 3. lett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Van két lemeze, külföldön koncertezik – fellépett Budapesten is -, úgyhogy végül is nincs oka panaszra. Újabban mégis politizál, elindult a legutóbbi a választásokon, szerencsére veszített. Hogy miért akar egy rendes, becsületes nő önként címeres gazembernek látszani, az rejtély?!

43rd Birthday on October 7 LUMINITA ANGHEL Romanian singer
* Luminiţa Anghel born 7 October 1968 in Bucharest) is a Romanian singer. Anghel, along with the percussion band Sistem, represented Romania at the Eurovision Song Contest 2005, with the song Let Me Try, where they were ranked third in the final, Romania's best ever result at Eurovision. (…)
* Luminiţa Anghel (n. 7 octombrie 1968, Bucureşti) este o solistă română de muzică pop. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr983283824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása