25 éves TEREZA KERNDLOVÁ cseh énekesnő
2011. október 06. írta: hudobny

25 éves TEREZA KERNDLOVÁ cseh énekesnő

25 éves október 6-án TEREZA KERNDLOVÁ cseh énekesnő, aki Have Some Fun című, angolul előadott dalával megjárta az Eurovíziós Dalfesztivált. Nem mintha bele akarnánk szólni, de cseh nyelvű dalai jobbak, itt van például mindjárt az Orchidej vagy a Par pribenu. Esetleg az Andel.Vagy talán Schody z nebe.

25th Birthday on October 6 TEREZA KERNDLOVÁ Czech singer
* Tereza Kerndlová (born 6 October 1986 in Brno) is a singer in the Czech Republic. She rose to fame as a member of the trio Black Milk since 2001. After the trio split in 2005, she started a solo career and released the album Orchidej.
* 6.10.1986 v Brně - Dcera jazzového a swingového zpěváka Ládi Kerndl, Tereza Kerndlová, se od svých dvou a půl let plavila se svým otcem na lodích po celé Evropě. Ten na těchto lodích působil jako hudebník a zpěvák.

 

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr233281486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása