28 éves SHONTELLE barbadosi énekesnő
2011. október 04. írta: hudobny

28 éves SHONTELLE barbadosi énekesnő

SHONTELLE egy október 4-én 28 éves csinos énekesnő, aki ugyanúgy barbadosi, mint napjaink egyik legnagyobb sztárja, Rihanna. Shontelle is tud énekelni, s bár akkora sikerei még nincsenek, mint honfitársnőjének, szépen halad ő is. 2009-ben Shontelligence címmel megjelent első nagylemeze, amelyet jól fogadtak, így tavaly már kijött második korongja is, a No Gravity. Ez egészen nagyszerű lemez, Impossible című dala a brit lista élmezőnyébe is beverekedte magát.

28th Birthday on October 4 SHONTELLE Barbadian singer

* Shontelle Layne (born October 4, 1983), known professionally as Shontelle, is a Barbadian singer, and songwriter. She released her debut album Shontelligence in November 2008. Her sophomore album, No Gravity, was released in September 2010. Her singles, "T-Shirt", and "Impossible", achieved modest international success. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr373276635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása