35 éves DIANA  HADDAD libanoni  énekesnő
2011. október 01. írta: hudobny

35 éves DIANA HADDAD libanoni énekesnő

Az október 1-jén 35 éves DIANA HADDAD egy nagyon népszerű libanoni énekesnő, akinek tizenegy szólólemeze van és még egy Best of-albumot is kiadott. Dalait napestig lehetne sorolni, nagyon sok közülük az európai ízléstől sem idegen. A választékból kézenfekvő lenne a Cheb Khaleddel közös duettjét választani, de az túl könnyű falat lenne ide, úgyhogy jöjjön egy keményebb darab. A duettre még majd visszatérünk. 

 

35th Birthday on October 1 DIANA HADDAD Lebanese singer

* Diana Joseph Fouad Haddad (Arabic: ديانا جوزيف فؤاد حداد‎) (born in Bsalim, Lebanon on 1 October 1976) is a Lebanese singer and television personality. (…)

* Diana Joseph Foad Haddad (En arabe : ديانا جوزيف فؤاد حداد) (née le 1er octobre, 1976 dans Bsalim, Liban), connu sous le nom de Diana Haddad, est l'un des chanteurs les plus populaires du monde arabe. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr943261196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása