30 éves RAINA (Райна) bolgár énekesnő
2011. szeptember 30. írta: hudobny

30 éves RAINA (Райна) bolgár énekesnő

Szeptember 30-án 30 éves RAINA (Райна Кирилова Терзийска) bolgár énekesnő, akinek muszáj csinosnak lennie, mert a csalga műfajban nyomul. Csinos is, többször szerepelt bolgár férfimagazinokban, ez a képe is onnan való. Előnyös adottságait persze kihasználja a média, pár éve beköltöztették egy VIP Big Brother házba is, úgyhogy zuhanyozás közben, hálóingben, bugyiban is kigyönyörködhette magát benne a tévénéző. Nyolc nagylemeze van, az idén jelent meg a legfrissebb Македонско девойче, Makedón kislány címmel. Dalaiban is fontos szerep jut az erotikának, mármint a dalokhoz készült klipekben. Jó példa erre az ide másolt Кажи й че съм ти сестра című dala, ami nagyjából annyit tesz: Mondd azt neki, hogy a tesód vagyok. Mármint a pasi mondja azt a csajának, amikor lebuknak, ahogy előtte csókolóznak.

 

 

30th Birthday on September 30 RAINA Bulgarian singer

* From the very begining Raina started her career as a model. She won a lot of award there, and decided to subdue the hill of pop-folk music. (…)

* Райна Кирилова Терзийска - Родена: 30 септември 1981, Сандански, България (...)

SEE:  http://muzikalendar.blogspot.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr213259190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása