Szeptember 26-i évfordulóink
2011. szeptember 26. írta: hudobny

Szeptember 26-i évfordulóink

     - Ma ünnepli 30. szülinapját CHRISTINA MILIAN amerikai popénekesnő. A mosolygós, fekete lány kubai származású, egyébként New Jersey-ből való, és a gyermekszínészként komoly múltra tekinthet vissza. A Walt Disney által gyártott tévéműsorokból katapultált a popzenébe, énekelt vele Ja Rule, és dalszövegíróként segített a nagy Jennifer Lopeznek. Aztán pár éve az AM To PM című dalával meghódította az egész világot, majd a When You Look At Me mászta meg mindenfelé a slágerlistákat. Legutóbbi sikerdala viszont már három éves, a Us Against The World 2008-ban hódított.
     - 60 éves lett a mai napon STUART TOSH angol dobos, aki a Pilot, a Ten CC és az Alan Parsons Project soraiban püfölte a bőröket.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr163256670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása