26 éves BIJANKA (Бья́нка) fehérorosz énekesnő
2011. szeptember 17. írta: hudobny

26 éves BIJANKA (Бья́нка) fehérorosz énekesnő

A szeptember 17-én 26 éves BIJANKA, azaz TATJANA LIPNICKAJA (Бья́нка - Татьяна Липницкая) fehérorosz énekesnő a rhythm and blues orosz királynőjének énekli magát a dalaiban, de van is benne valami. A hangfekvése is megfelelő a stílushoz, emellett kellően szexis, és remek dalokat írnak neki, amelyekben sok az orosz hangzás, köszönhetően a szívesen használt orosz hangszereknek is, például a balalajkának. Bijanka ezt megelőzően kétszer szerepelt már ebben a blogban, és nem ígérjük, hogy legközelebb majd csak jövőre, a szülinapján fog. Annál is inkább, mert az idén új nagylemeze is megjelent, úgyhogy lesz miről válogatni.

Ráadásul nem szégyenlős, így már csak azért is érdemes többször foglalkozni vele, hogy ilyen képeket lehessen feltenni róla:


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr143222192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása