Szeptember 15-i évfordulóink
2011. szeptember 15. írta: hudobny

Szeptember 15-i évfordulóink

     - DJ GISMO valódi neve természetesen nem titok, igaz, ő csak a nemrégiben még a világ minden slágerlistáján előkelő helyezést elért Bomfunk MC's együttes tagja volt. A ma 35 éves ISMO LAPPALAINEN - aki dallamos nevéből is kitalálhatóan finn, tehát rokon - MC B.O.W. nevű társával közösen jegyezte a zenekart. Amelyről mindenki tudja, hogy a Freestyler című daláról híres. DJ Gismo azonban már elhagyta kenyerespajtását, aki bánatában beleerősített, a Bomfunk MC's jelenleg öttagú.
     - 35 éves PAUL THOMPSON, a skót Franz Ferdinand együttes tagja. A csapat előbb a Take Me Out című dallal bolondította meg a világot, majd az I'm Your Villain, a What You Meant és a You Could Have It című dalukkal próbálták meg szinten tartani az érdeklődést. Nálunk sikerült, a banda hódított a Szigeten is.
     - Az 55 éves JAKI GRAHAM brit énekesnő, aki David Granttel énekelte legnagyobb sikerét, a dal címe: Could It Be Im Falling In Love.
     - Ma lenne 70 éves LES BRAID angol basszusgitáros, a Swinging Blue Jeans együttes tagja. A liverpooli beat-invázió egyik utóvédcsapata a nagy ősök nyomdokain Németországban, hamburgi klubokban szerzett rutint, és csak később lett otthon is népszerű. Egy óriási slágerük volt, a Hippy Hippy Shake, de nagyszerűn dolgozták fel a Good Golly Miss Molly és a You're No Good című örökzöldeket is. Les Braid 2005-ben hunyt el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr263228302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása