25 éves KETI TOPURIA (Кети Топурия) grúz énekesnő
2011. szeptember 09. írta: hudobny

25 éves KETI TOPURIA (Кети Топурия) grúz énekesnő

25 éves lett szeptember 9-én KETI TOPURIA (Кети Топурия) grúz énekesnő, aki az Oroszországban és a szovjet utódállamokban nagyon népszerű A`Studio (А-Студио) nevű csapat énekesnője. Az A`Studio elnevezés az Alma-Ata Studióból jött, a csapatot 1988-ig így hívták, akkor vették fel mai nevüket. Alma-Ata, mai nevén Almaty ugyebár Kazahsztánban van, tehát maga a banda is kazah, Katy pedig grúz, és az egész csapat sokat időzik Moszkvában, hiszen legtöbb felvételük ott készül. De hát arrafelé az ilyen zűrzavar nem zavar senkit. Az A`Studio nagyon jó formáció, 13 nagylemezük van, egyik jobb, mint a másik, legutóbb tavaly jöttek ki új koronggal, annak Volni, azaz Hullámok a címe. Az 1986-os kiadású Katy persze az Alma-Ata Studio 1982-es alapításakor még nem volt a csapatban, sőt, a nagy átalakuláskor is csak kétéves volt. 2005 óta stúdiós. A csapat nagyszerű dalai közül azért választottuk a Fashion Girl nevű számot, mert talán ebben mutogatják legtöbbet a szexis Keti testét. (Ha-ha-ha.)

Ha valakinek mégis hiányérzete támadt, annak itt van vígaszul még egy kép, amin az is látszik egy kicsit, ami a klipben nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr1003210415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása