Shilpa Shetty - Dupatte ka pallu
2011. szeptember 06. írta: hudobny

Shilpa Shetty - Dupatte ka pallu

Tény és való, a bollywoodi filmek zenéjét vagy szereti valaki vagy utálja, ennek értékeiről kár lenne vitát nyitni, meggyőzni úgyse lehetne a másik felet. Fogadjuk el, hogy van, akinek bejön ez a fajta a zene, nagy segítség, ha valaki némi időt eltölt Indiában, mert akkor nehezen szabadul tőle, muszáj előbb-utóbb kicsit megkedvelnie. Mi magunk valamivel több mint egy évig éltünk Indiában, így némiképp fogékonyabbak vagyunk a bollywoodi termékekre, sőt, azt a bátor megállapítást tesszük, nem mindegy, hogy a cukorsziruppal leöntött filmeket hol nézi az ember. Érthető, hogy egy bollywoodi film new yorki-luxuslakásból nézve nevetségesnek tűnik, egy kalkuttai hordár viszont más elvárásokkal ül be nehezen összespórolt pénzecskéjéből a moziba. Mi ebben a blogban különben se az Európában trendi dolgokkal foglalkozunk, úgyhogy ilyesfajta zene lesz később is.

Most röviden még annyit, hogy a dalban látható Shilpa Shetty Bollywood egyik legnépszerűbb sztárja, akit Richard Gere nyilvánosan csókolgatott egy díjátadó ünnepségen, úgyhogy az indiai erkölcscsőszök bíróság elé is citálták közszeméremsértés miatt a magáról megfeledkezett amerikait.

Szóval a színésznőként és énekesnőként is sztárnak számító Shilpa Shetty gyönyörű lány, sikeres, gazdag, teljesen érthetetlen, hogy miért költözött be pár éve az angol Big Brotherbe, ahol undorító rasszista támadások kereszttüzébe került szegény. Társai egyebek mellett azt kérdezték tőle, hogy hazájában "valami kunyhóban" él-e, egy alkalommal pedig nem akarták megenni az általa készített, indiai módra sütött csirkét, mert a kezével érintette a húst. Ehhez csak annyit, hogy a műsort végül Shilpa nyerte, aki különben az egész nagyképű bandát megvehette volna tokkal-vonóval. A műsor után szépen hazatért indiai luxusába, az őt lesajnáló brit szerencsétlenek meg visszamentek a mosodába dolgozni. És akkor még azt nem is említjük, hogy melyik szánalmas gúnyolódó férkőzhetett volna egyáltalán Richard Gere közelébe?!

S végül annyit, hogy  mint látható, ide most két klipet teszünk fel egyszerre, az első inkább bollywoodisabb, a másik pedig igencsak szexi. Csak, hogy lássák, miről maradnának le. A klip főszereplője szintén Shilpa Shetty.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr723207873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása