Augusztus 24-i évfordulóink
2011. augusztus 24. írta: hudobny

Augusztus 24-i évfordulóink

     - Ma ünnepel a 60 éves MARK DeROSIER, aki kanadai dobos, s ha valaki nem tudná, a Magic Man, a Barracuda, az Alone, és az I Didn't Want To Need You című számról ismerős Heart együttesben püföli a bőröket.
     - 60 éves JIMMY FARRAR, az amerikai Molly Hatchet együttes tagja. Az együttes a déli rockot és a boogie-hangzást vegyítette sikeresen. Nevüket különben egy "legendás" déli prostituálttól kölcsönözték, aki nem fizető klienseit megcsonkította és lefejezte...
     - MARK BEDFORD brit rockzenésszel megint fiatalodunk egy csipetet: 50 évvel ezelőtt, 1961-ben járunk, ugyanis ekkor született ezen a napon. Emberünk a Madness együttes basszusgitárosaként vonult be a rocktörténelembe. A banda még ma is aktív, és sajátos varietés humorukra honfitársaik még mindig vevők, időről időre felbukkannak a zenei tévécsatornák műsorán is.
     - Ma lett 50 éves COLIN ANGUS skót zenész, a napjainkban divatos techno-acid-house jellegű zene egyik úttörőjének számító The Shamen tagja.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr393174601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása