Augusztus 18-i évfordulóink
2011. augusztus 17. írta: hudobny

Augusztus 18-i évfordulóink

     - 35. születésnapját ünnepli ALEX KATUNICH amerikai rockzenész, az Incubus együttes basszusgitárosa. A bandát egy kaliforniai suliban hozta össze Brandon Boyd és José Pasillas, Mike Einziger csak ezután csatlakozott, mai ünnepeltünk meg majd csak ezt követően szállt be. De milyen jól tette, az Incubus ugyanis nagy bátran I Wish You Were Here címmel adott ki kislemezt, és hát ugye ez volt a címe a Pink Floyd egykori nagyszerű dalának is. De az Incubus is aratott, és azóta fut a szekér.
     - Ma 40 éves APHEX TWIN, azaz Richard D. James angol producer, keverőgép, a kilencvenes évek egyik legjobb technógyárosa. Az Analogue Bubblebath, a Ventolin és az On szólt sokat a lemezjátszókon.
     - JON BERMUDA SCHWARTZ amerikai rockzenész, ütőhangszeres, dobos 55 éves. A zenei paródiákat gyártó Weird Al Yankovic együttesének tagja. Ök sem rosszak, de nem csak a honfibüszkeség mondatja velünk, hogy az Irigy Hónaljmirigy hideg lába nyomába sem érnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr583161225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása