Augusztus 12-i évfordulóink
2011. augusztus 11. írta: hudobny

Augusztus 12-i évfordulóink

     - 35 éves ma MIKKO VILJAMO LINDSTÖRM, akinek a két keresztneve finn, a vezetékneve svéd, ő maga finn, és a HIM együttes gitárosa - hosszú szőke haja van, Lily a beceneve, könnyű ráismerni. A HIM különben azt jelenti, His Infernal Majesty, azaz Pokoli Öfelsége. Első albumuk is stílszerűen a Love Songs Vol. 666 címen jelent meg, de utóbb már azt állítják, csak játék volt a sok sátánista utalás. A HIM személyes jó ismerősünk, hiszen rendszeres vendégei a Szigetnek.
     - Ma köszöntjük 50. születésnapján ROY HAY brit gitárost, aki a Culture Club együttes tagja volt. A csapatot remek számai, a Karma Cameleon és a Do You Really Want To Hurt Me mellett a sajtó találgatása tartotta az érdeklődés középpontjában, hogy énekesük, Boy George vajh fiú-e vagy lány? (A pontos választ valószínűleg ő maga sem tudja, népességösszeírási szempontból mindenesetre hímneműnek minősül.) Roy fiú.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr673147068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása