Augusztus 10-i évfordulóink
2011. augusztus 09. írta: hudobny

Augusztus 10-i évfordulóink

     - Ma ünnepli 65. születésnapját MICK CLARKE angol rockzenész, aki a Rubettes együttesben pengette a basszusgitár húrjait. A Vadkacsák, ha nem is váltották meg a világot, de üde színfoltot jelentettek a hetvenes évek mindent elöntő diszkóáradatában. Annak idején még a vízcsapból is a Sugar Baby Love folyt, de ma is kellemes hallgatni egyéb számaikat, mint például a Juke Box Music vagy a Don't Do It.
     - 50 éves JON FARRISS ausztrál rockzenész, aki az INXS együttes dobosa. A rendkívül népszerű bandára megsemmisítő csapást mért énekesük, a karizmatikus Michael Hutchence halála, nélküle már semmi sem az igazi. Évekig nem is gondoltak a folytatásra, de pár éve sikerült újra szárnyra kapni. Az új énekest egy tehetségkutató tévés show segítségével találták meg J.D. Fortune személyében, ám a Switch című lemez megosztotta a közönséget. Mindenesetre folytatják tovább.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr373138229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása