Augusztus 9-i évfordulóink
2011. augusztus 08. írta: hudobny

Augusztus 9-i évfordulóink

     - Ma 40 éves a MACK 10 művésznevű amerikai rapper, aki eredetileg szakács volt, és a jószemű-jófülű Ice Cube fedezte fel a zenének. Recipe című albumával tűnt fel, amelyről kivált Let The Games Begin című dala robbant.
     - A ma 65 éves angol JOHN PARRY a Bonzo Dog Doo-Dah Band tagja volt: a banda a Hungária előfutárának is tekinthető, amennyiben ők már a hatvanas évek végén az ötvenes évek rockzenéjének újjáélesztésén fáradoztak. Legnagyobb sikerüket az I'm Urban Spaceman című dallal érték el.
     - A német DENNIS FREY 30 éves lett ma, és a nagy népszerűséget szerzett Touché együttes tagja. Az öt fiú legnagyobb slágere az I'll Give You My Heart.
     - 65 éves RINUS GERRITSEN holland rockzenész, a tulipánjairól híres tengerparti ország egyik leghíresebb együttesének, a Golden Earringnek a tagja. A banda legnagyobb sikere a Radar Love.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr53135397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása