Augusztus 8-i évfordulóink
2011. augusztus 07. írta: hudobny

Augusztus 8-i évfordulóink

     - DREW LACHEY amerikai rhythm and blues-énekes 35 éve született ezen a napon. Annak a 98 Degrees együttesnek a tagja, amely a Mulan című film zenéjének köszönheti világhírnevét, Because Of You című daluk a slágerlisták élvonalába is felküzdötte magát. Drew-nak különben a tesója is a tűzforró csapatban zenél, őt Nicholasnak hívják.
     - 30 éves BRADLEY McINTOSH amerikai énekes, az egykori S Club 7 együttes tagja.
     - 55 éve született ezen a napon ALI SCORE angol dobos, az A Flock Of Seagulls együttes tagja. Az új hullám egyik jellegzetes alakulata nem csak I Ran (So Far Away) című dalával hívta fel magára a figyelmet, hanem fura frizuráival is. Amit nem esett nehezükre előállítani, lévén az énekes és a basszeros is tanult szakmáját tekintve fodrász...
    - Ma 50 éves PAUL JACKSON angol basszusgitáros, a T'Pau együttes tagja - ők valamikor a China In Your Hand című dallal szereztek néhány kellemes pillanatot.
    - 35 éves lett ezen a napon JOSHUA CHASEZ, az amerikai 'N Sync együttes tagja. Az öt orlandói srác minden létező rekordot megdöntött, amikor pár éve közzétették az 1991 óta megjelent lemezek eladási adatait, az 'N Sync együttes No Strings Attached című albuma a 8. helyen végzett.
    - 55 éves DAVID GRANT brit rocker, aki arról nevezetes, hogy volt egy duettje Jaki Grahammel Could It Be I'm Falling In Love címmel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr473132724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása