Július 21-i évfordulóink
2011. július 21. írta: hudobny

Július 21-i évfordulóink

     - 30 éves ANTHONY SANTOS, aki az amerikai, de karibi, egészen pontosan dominikai gyökerű Aventura együttes tagja. A négytagú csapat nem túl régi, egyetlen dala van, de az igazi világsiker, az Obsession.
     - Ma lett 40 éves KEVIN O'TOOLE angol popzenész, az egykori slágerlistán Set You Free című számával magasra kapaszkodott N-Trance tagja.
     - Ma ünnepli 65. születésnapját BARRY WHITWAM angol zenész, a Herman's Hermits együttes dobosa. A dallamos, könnyed muzsikát játszó, jólfésült és udvarias tagokból álló csapat a hatvanas években volt sikerei tetőpontján, furcsamód inkább Amerikában kedvelték őket. Legismertebb számuk a No Milk Today, a There's A Kind Of Hush és a Mrs. Brown, You've Got A Lovely Daughter volt.
     - S még egy kicsit visszafelé haladva az időben HAROLD "MONEY" JOHNSON következik a sorban. Az amerikai dzsessz-zenész 80 éves ma, és Duke Ellington zenekarában trombitált.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr213084420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása