Július 20-i évfordulóink
2011. július 20. írta: hudobny

Július 20-i évfordulóink

     - 35 éve született ANDREW STOCKDALE ausztrál rockzenész, aki a kenguruk földjén működő Wolfmother együttes vezetője. Ám a banda hírneve már túljutott az óceánokon, a csapatot pár éve Brit Awards-ra is jelölték. Legjobb daluk a Woman, a Joker And The Thief és a White Unicorn.
     - ALICE MONTANA olasz popénekesnő 40 éve született, s pár éve a Maxx nevű duó tagja volt, ő énekelte a Get-A-Way című dalt, amely nagy siker lett. De nem lovagolta meg, talán mert a Németországban felnőtt lány igencsak sokoldalú, keresett üzleti tolmács, amellett jeles koreográfus. A duó fiútagja, Gary Bokoe ezért másik lányt vett maga mellé, a You Can Get It című dalt már Linda Carmen énekelte. Ennek klipjét különben a kies magyar fővárosban, a Hősök terén és a Gellért fürdőben vették fel.
     - Talán a feledés homálya borítja már sokaknál a The Brand New Heavies együttest, csakúgy mint a csapat basszerosát, a ma 45 éves ANDREW LEVY-t. Az együttes funky-zenét nyomatott némi acid-house beütéssel, két nagylemezük volt listán a kilencvenes évek közepén, a Dream On Dreamer és a Back To Love.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr963078761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása