Július 19-i évfordulóink
2011. július 19. írta: hudobny

Július 19-i évfordulóink

- Ma köszöntjük 70. születésnapján VIKKI CARR amerikai énekesnőt. A texasi Florencia Bisenta de Casellas Martinez Cardona (merthogy ez az igazi neve) legnagyobb sikere az 1967-es It Must Be Him volt.
- 85 éve született SUE THOMPSON amerikai country-énekesnő, aki hajlott kora dacára is megtartotta kislányos hangját, amelyen a Norman és a James (Hold The Ladder Steadily) című slágereit énekelte, még a hatvanas években.
- 15 éve halott EMMANUEL TETTEY MENSAH ghanai dzsessz-zenész, a fekete földrész zenéjének egyik nagy alakja, aki 1919-ben született.
- 30 éve született CHRIS SPICUZZA amerikai rockzenész, a Chimaira együttes billentyűse. A banda a nagyokosok szerint elektro-metált nyomat, akárhogyan is, de Pass Out Of Existence és The Impossibility Of Reason című lemezüket gondos földelés, alapos felkészülés nélkül nehogy benyomjuk a lejátszóba, mert komoly egészségkárosodást okozhat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr33078713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása