Június 27-i évfordulóink
2011. június 27. írta: hudobny

Június 27-i évfordulóink

     - A 60 éves brit GILSON LAVIS a Squeeze együttes egykori dobosa, és olyan sikerek részese, mint a Cool For Cats, az Up The Junction és a Cosi Fan Tutti Frutti.
     - 35 éves ma LEIGH NASH amerikai rockzenész, a Sixpence None The Richer nevezetű együttes tagja. A csapatról már volt szSqueeó a múlt héten, most csak annyit, hogy nem egy nagy durranás, de az alternatív zenét szeretők hallgatják néha őket, a banda nevét viselő 1997-es lemezük pedig kifejezetten jó. És a gyengébbek kedvéért: ünnepeltünk természetesen nő.
     - 25 éve halt meg ezen a napon JOE MAPHIS amerikai country-énekes, gitáros. Mindenen játszott, amin húr volt, de főként a kétnyakú gitárt kedvelte (á la Jimmy Page...). Legnagyobb sikerét a Dim Lights, Thick Smoke (And Loud, Loud Music) című opusszal aratta.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr373017485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása