Június 26-i évfordulóink
2011. június 26. írta: hudobny

Június 26-i évfordulóink

     - Ma ünnepel az 50 éves TERRI NUNN amerikai énekesnő. Legnagyobb sike rét a Berlin együttessel aratta, ők énekelték a Top Gun című film Take My Breath Away című híres betétdalát, amely akkoriban a slágerlisták élvonalában tanyázott.
     - Ma ünnepli 55. születésnapját CHRIS ISAAK amerikai énekes és gitáros. Sok szép siker fűződik a nevéhez, például a Blue Hotel, amelyet legjobb dalának tartanak. A legismertebbek azonban filmzenéi, sokat dolgozik együtt a Twin Peaks révén ismert filmrendezővel, David Lynch-csel, akinek ugyanis ő a kedvenc zenésze. Chris még a filmezéssel is megpróbálkozott már, s olyan nagyszerű moziban is szerepelt, mint A bárányok hallgatnak. De az egykori bokszoló sok rajongó örömére a zenélést sem hagyta abba.
     - 60 éves ma RINDY ROSS, aki amerikai, és a Quarterflash együttesben énekelt, illetve fújta a szaxofont.
     - 30 éve e napon született FLORIAN SUMP "FLO". A kifejező nevű német srác az Echt együttes tagja.
     - Ma 50 éves CURT SMITH angol rockzenész, a Tears For Fears együttes tagja. A duó Everybody Wants To Rule The World és Shout című dalaival lett sztár, de hallgatásra ajánlható The Seeds Of Love című albumuk is.
     - 35 éve született PAUL JAMES PHILLIPS amerikai rockzenész, a Puddle Of Mudd együttes tagja. A négytagú banda a Nirvana és a Pearl Jam nyomdokain halad, és kemény, bár elviselhető rockzenét nyomnak nagy lelkesedéssel. Blurry című számuk totális siker lett Amerikában, de a nagy vízen innen is jól fogadták. Említésre méltó Drift And Die, Controll és a She Hates Me című daluk is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr573009991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása