Június 24-i évfordulóink
2011. június 23. írta: hudobny

Június 24-i évfordulóink

     - Ma 50 éves CURT SMITH angol rockzenész, a Tears For Fears együttes tagja. A duó Everybody Wants To Rule The World és Shout című dalaival lett sztár, de hallgatásra ajánlható The Seeds Of Love című albumuk is.
     - CHRISTIAN BÜRKEL német popzenészt talán kevesen ismerik, ez azonban nem ok arra, hogy 30. születésnapját elfelejtsük. A N.Y.C.C. együttes tagja, amely a Beastie Boys együttes Fight For Your Right című dalának feldolgozásával tűnt fel, majd a Can You Feel It című nótájukkal hódítottak.
     - Ma lett 25 éves SOLANGE, akinek KNOWLES a vezetékneve, s ebből az is kiderülhet, hogy a nagy Beyoncé kishúga. S ő is énekel, 2003-ban jelent meg első szólóalbuma, a Solo Star, majd három éve pedig a második, a Sol-Angel and the Hadley St. Dreams. Nagy siker volt pár éve a szintén zsenge Lil Romeo-val előadott True Love című dala.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr863009897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása