Június 23-i évfordulóink
2011. június 22. írta: hudobny

Június 23-i évfordulóink

     - A ma 70 éves ROBERT HUNTER amerikai rocker a Grateful Dead együttes tagja volt. Az öreg hippi, Jerry Garcia halálával a banda hosszú időre megszűnt létezni, de aztán ismét összeállt a régi csapat maradékja, kiegészülve néhány szintén remek zenésszel, de ez valahogy mégsem az igazi.
     - Nemrég volt szó az All Rise című dallal feltűnt angol Blue együttesről, akkor Lee Ryan-t köszöntöttük, most pedig ANTONY COSTA 30. szülinapja alkalmából gratulálunk.
     - A 45 éves brit RICHARD COLES a Jimmy Sommerville kapcsán tegnap már emlegetett The Communards együttes tagja volt.
     - 45 éves ma JAMES MacPHERSON amerikai rocker, a The Breeders együttes dobosa. A nem túl ismert csapat 1993-ban jutott fel a csúcsra, amikor Cannonball című daluk a slágerlistákra is bejutott. A Breeders ma is megvan, de Jim nem zenél benne, az ő nevét a The Amps együttes tagjai között keressük.
     - Vele egyidős a szintén 1966-os kiadású MARK CHADWICK, aki viszont brit, és nem dobos, hanem gitáros, és énekelni is tud. Teszi mindezt abban a The Levellers együttesben, amely leginkább a Just The One című számáról híres.
     - A ma 45 esztendős CHICO DEBARGE amerikai énekes a diszkókorszakban előbb feltűnt, majd eltűnt DeBarge együttes tagjaként olyan slágerekhez adta nevét, mint a Be My Lady, az All Night Long vagy a The Heart Is Not So Smart.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr463007390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása