Június 22-i évfordulóink
2011. június 21. írta: hudobny

Június 22-i évfordulóink

     - Az 55 éves walesi GREEN GARTSIDE az angol Scritti Politti együttes énekese és gitárosa volt. A csapat a nyolcvanas években volt némiképp sikeres, Song To Remember és Cupid and Psyche című lemezükkel arattak sikert, dalaik közül pedig az Oh Patti még a Top 20-ba is bekerült.
     - Az 55 éve született DEREK FORBES a Simple Minds basszusgitárosaként szerzett hírnevet. A zenekar jó ismerőse a könnyűzene kedvelőinek, most csak annyit róluk, hogy jó visszhangot keltett lemezük a Néapolis.
     - 75. születésnapját ünnepli ma a country nagyágyúja, KRIS KRISTOFFERSON. A keménykötésű énekes színészként is jeleskedik, láthattuk például a Konvoj, a Csillag születik az Alice már nem lakik itt című filmben.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr653004550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása