Június 13-i évfordulóink
2011. június 09. írta: hudobny

Június 13-i évfordulóink

     - HOWARD LEESE kanadai rockzenész a Heart együttes tagja 60 éve született. Az elég kemény zenét játszó csapatot meglepő módon két roppant csinos és szép hangú hölgy, a két Wilson-nővér vezeti. Nagy sikerük volt az Alone.
     - Ma lett 35 éves JASON BROWN angol énekes, a Five együttes tagja. Az ötösfogat a Slam Dunk The Funk című dallal tűnt fel, de a When The Lights Go Out, az Everybody Get Up és a Until The Time Is Through című számukat is falták a fiatalok szerte a világon. De ez már mind a múlt, a Five évekkel ezelőtt feloszlott.
     - 70 esztendős ma MARVIN TARPLIN amerikai rhythm and blues-gitáros. műfaj egyik legjobbjának számító és Smokey Robinson által vezérelt Miracles tagja volt, sajnos a csapat énekese nélkül pillanatok alatt visszasüllyedt a névtelenségbe.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr732971973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása