Június 12-i évfordulóink
2011. június 09. írta: hudobny

Június 12-i évfordulóink

     - Ma ünnepel a 70 éves REG PRESLEY angol rockzenész is. Ö a több feldolgozást is megélt Wild Thing című dalt játszó egykori Troggs együttes énekese volt.
     - 70 éves ma ROY HARPER brit énekes és dalszerző. Sajátos törvényű előadó, akinek rajongótábora inkább a kollégák, mint a lemezvásárlók közül kerül ki, ennél fogva hatása nagyobb, mint kereskedelmi sikere. Előtte tiszteleg különben a Led Zeppelin együttes a Hats Off To Roy (Harper) című dalában.
     - Ma ünnepel a 60 éves BUN E. CARLOS amerikai rockzenész, az I Want You To Want Me című egykori remek dalt játszó Cheap Trick együttes dobosa is.
     - Szintén 60 éve, 1951. június 12-én született BRAD DELP amerikai rockzenész, az Amanda című sikerszámmal hírnevet szerzett Boston együttes énekese. De ő már nem ünnepel, mert 2007-ben meghalt.
     - 35 szál szülinapi gyertyát kell ma elfújnia LINDA SCHÖNBERG svéd popénekesnőnek, aki az I Saw You Dancing című dalt énekelt Yaki-Da duó tagja volt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr212971953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása