Június 9-i évfordulóink
2011. június 08. írta: hudobny

Június 9-i évfordulóink

     - 70 éve született BILLY HATTON angol popzenész, aki a rendkívül kellemes slágerzenét játszó Fourmost együttes basszusgitárosa volt. A Fourmostnak két slágerét érdemes felidézni; az egyik a Hello Little Girl, a másik az A Little Loving.
     - Ma ünnepli 60. születésnapját TERRY DAVID UTTLEY angol rockzenész, az immáron legendássá vált Smokie együttes basszusgitárosa. Az elpusztíthatatlan banda még pár éve is feltűnt a listákon Living Next Door To Alice című dalának Who The F... Is Alice című, nem igazán szalonképes feldolgozásával.
     - A 60 éves PETER GILL brit dobos a Saxon és a Lemmy által vezetett banda, a Motörhead tagja volt. A fiúk egy időben a leghangosabb és legbrutálisabb metál-csapatnak számítottak, s bár nem lettek sem lassabbak, sem halkabbak, a mezőny elhúzott mellettük.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr432969324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása