Június 7-i évfordulóink
2011. június 06. írta: hudobny

Június 7-i évfordulóink

    - TONI COTTURA olasz nemzetiségű zenész, a Fun Factory tagja 40 éve ezen a napon született. A csapatot, amelynek legnagyobb slágere az I Wanna Be With You, a Don't Go Away és a Doh Wah Diddy volt, pár éve a Total Dance Fesztiválon élőben is láthattuk-hallhattuk.
    - 90 éve született TAL FARLOW amerikai dzsessz-gitáros. Az ötvenes években együtt muzsikált a vibrafonos Red Norvóval, s e zenei kapcsolat a nyolcvanas években amerikai és európai turné formájában újult fel. 1998-ban halt meg.
    - ERIC KRETZ amerikai dobos 45 éves. A Stone Temple Pilots nevű, úgynevezett grunge zenét játszó banda tagja. A csapat stílusa a Led Zeppelin és a Nirvana stílusának nyomait viseli magán, elég látványosan. Nagyon hullámzó a banda, volt hogy évekig nem adtak ki lemezt. A hosszú szünet oka az énekes drogügye volt, Scott Weiland egy kevéske időt bennlakóként le is nyomott egy zárt és hűvös helyen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr202963231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása