Június 6-i évfordulóink
2011. június 05. írta: hudobny

Június 6-i évfordulóink

    - A közelmúlt csillaga volt a Beat System német duó, amely a Kool And The Gang Fresh című dalát feldolgozva röpült a listák élére pár éve. A női szakasz, JAYNE BABE énekesnő 40 éves lett ma, június 6-án.
    - 75 éve, 1936. június 6-án született LEVI STUBBS amerikai énekes, a Four Tops együttes szólóénekese. A négy fekete énekes nagy sikere volt a Same Old Song. Levi 2008-ban hunyt el.
    - Ma lett 45 éves SEAN YSEULT amerikai basszusgitáros, a White Zombies együttes tagja. A metalcsapat a Thunder Kiss című videóval futott be, de a műfajban szokatlan módon nem csinálnak titkot belőle, hogy nem veszik komolyan az egészet.
    - Ma 50 éves TOM ARAYA, a Slayer együttes basszusgitárosa. A banda a nyolcvanas években volt a trash-metál királya, de mivel - talán alaptalan - pletyka kelt szárnyra náci és sátánista vonzalmaikról, lassan kikoptak az élvonalból. Serenity In Murder című számuk azért maradandó. És ők is együtt vannak, de utolsó lemezük 2009-es.
    - 5 éve, 2006. június 6-án hunyt el BILLY PRESTON amerikai énekes, zongorista és zeneszerző is. Az 1946-ban született Billy az ötödik Beatles és a hatodik Rolling Stones tag megtisztelő címet nyerte el, miután igen sokat tüsténkedett e két banda házatáján. De megfordult Little Richard és más zenészek oldalán is, sőt szerepelt a St. Louis Blues című filmben. Sokkal szomorúbb hírek is érkeztek róla, de ezúttal hagyjuk, halottról jót vagy semmit.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr692960459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása