Június 2-i évfordulóink
2011. június 01. írta: hudobny

Június 2-i évfordulóink

     - 35 éves ma TIM RICE-OXLEY angol popzenész, a Keane trió billentyűse. A fiúk 2006-ban lettek ismertek, amikor Under The Iron Sea című albumuk a listát is vezette.
    - 60 éves ma STEVE BROOKINS amerikai rockzenész, a .38 Special együttes volt tagja. A banda remek blues-rockot játszik, de ennél érdekesebb a nevük eredete. Ez ugyanis egy pisztoly űrmérete: ilyet használtak a rendőrök, amikor a még alakulófélben lévő bandán rajtaütöttek, egy állampolgárnak gyanús lett ugyanis, hogy féltucat hosszú hajú, kétes kinézetű egyén gyülekezik a szomszéd garázsban, ahol pedig csak gyakoroltak a fiúk...
    - 70 éve született WILLIAM GUEST amerikai soul-zenész, aki a Gladys Knight énekesnő mögött serénykedő The Pips együttes tagja volt. A családi vállalkozás legnagyobb sikerét a Midnight Train To Georgia című dallal aratta.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr972950219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása