Május 30-i évfordulóink
2011. május 30. írta: hudobny

Május 30-i évfordulóink

     - Ma ünnepel PATRICK DAHLHEIMER amerikai énekes, a Live együttes 40 éves oszlopos tagja. A csapat néhol himnikus, néhol idealisztikus, néhol pedig bombasztikus zenét játszik, nem véletlenül szokták őket a U2-hoz hasonlítani, ami azért kicsit túlzás. Talán legjobb albumuk a Throwing Copper.
     - A 40 éve született IDINA MENZEL amerikai musical-színésznő, alakításával már Tony-díjat is kapott. Énekel a színpadon kívül is, lemezei jelennek meg, ami annál is dícséretesebb, mert tud énekelni. De persze ne minősítsünk, hallgassuk meg Heart On My Sleeve című dalát.
     - Ma ünnepli 34. születésnapját TYE ZAMORA amerikai rockzenész, az Alien Ant Farm együttes basszusgitárosa. A banda 1996-ban alakult, de kezdetben nem sokan voltak kíváncsiak rájuk. Aztán elővették Michael Jackson Smooth Criminal című dalát, paródiát csináltak belőle, és kirobbanó sikert arattak vele. A folytatás, a Movies már nem szólt akkorát, és az is visszavetette őket, hogy a banda autóbalesetet szenvedett, Tye és Dryden Mitchell kórházba került, s emiatt félbe kellett szakítani európai koncertkörútjukat is. De már persze jól vannak.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr62942213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása