Május 23-i évfordulóink
2011. május 23. írta: hudobny

Május 23-i évfordulóink

     - 20 éve ezen a napon fulladt a tengerbe a Kanári-szigetek partjainál WILL SINNOT skót popzenész, a Shamen együttes tagja. A dance-körökben is kedvelt indie-rock csapat a Move Any Mountain című dallal hágott a legmagasabbra.
     - 65 éve született ezen a napon DANNY KLEIN amerikai basszusgitáros, a J. Geils Band tagja, az arénákat megtöltő slágerzenét nyomató banda legismertebb száma a Centerfold volt.
     - Ma 35 éves CAITLIN, azaz KATHLEEN GOOSSENS belga popzenész, korábban az Astroline, majd az Orion Too együttes énekesnője. Az Astroline dance-csapatnak a Feel The Fire című dala a legismertebb, de 2000-ben jól fogyott a Close My Eyes című lemezük is. Aztán mégis szétszéledtek, a rendkívül szexis Caitlin pedig Orion Too néven hozott létre új projektet, amely Never Say Never címmel adott ki nagylemezt, amelyről a So Shy című dal lett a legnépszerűbb. Talán ezért mi ajánljuk inkább a Making Love, a You And Me és a Travelling című dalocskát.
     - 30 éves FLAWLESS, aki egy nigériai popzenész, ennek ellenére az angol Big Brovaz együttes tagja volt. A csapat néhány éve keltett feltűnést a Favourite Things című dallal, amely a brit slágerlistán egészen a második helyig vitte.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr782925082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása