SAHARA feat. SHAGGY - Champagne
2011. május 15. írta: hudobny

SAHARA feat. SHAGGY - Champagne

A Digi TV zenei csatornái jóvoltából a román muzsika eléggé ismert mifelénk is, ám nem árt foglalkozni velük nekünk sem. Most például egy kis rendet vágunk, mert ezen dal kapcsán sok a félreértés. Kezdjük ott, hogy maga a produkció román, a Sahara azonban nem az énekesnő, hanem a formáció neve, aminek lelke és motorja a román Costi Ionita énekes és producer. Látható a klipben is, ő az egyik fiú, nem nehéz azonosítani, ő bontja a pezsgőt, de Shaggy-t egyébként is ismeri mindenki. 
 
A lány neve Andrea Teodorova, ő bolgár és januárban volt 24 éves. A Saharán kívül is énekel, sőt, inkább úgy, egyedül. Három szólólemeze van, és egy csomó szexis klipje. Egy visszafogottabb alant látható. Figyeljünk fel a klip minőségére, ami azt illeti, technikailag nagyon meg van csinálva.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr352906963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása