Május 16-i évfordulóink
2011. május 15. írta: hudobny

Május 16-i évfordulóink

 

     - 65 éves ma ROBERT FRIPP brit rockzenész, énekes, gitáros, zeneszerző és szöveg-író, egyszóval nagyon sok mindenhez ért. A King Crimson tagjaként és  front-embereként tartják számon általában. Olykor előfordul David Bowie-val, a Hall and Oates duóval, Peter Gabriellel és a Talking Heads együttessel is.
     - A 60 éve született ALLEN WENTZ amerikai basszusgitáros, billentyűs, a Wild Cherry együttes tagja. A banda különlegessége az volt, hogy a fekete funky zenét fehér fiúk nyomatták benne.
     - 65 éve született az a ROGER EARL, akinek az együttese, a Foghat dögös bluest is játszó rockbanda volt a hetvenes években. Nagy koncertsikerük Willie Dixon remek nótája, az I Just Wanna Make Love To You.
     - 60 éves viszont JONATHAN RICHMAN, aki a Modern Lovers együttesben vitézkedett.  Két daluk állta ki az idő próbáját; az Egyptian Reggae és a Roadrunner.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr782906727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása