május 5-i évfordulók
2011. május 04. írta: hudobny

május 5-i évfordulók

 

     - Ma 30 éves CRAIG DAVID angol énekes, az elmúlt időszak egyik legnagyobb felfedezettje. A srác nem egészen hét év alatt tekintélyes összeget énekelt össze, de a díjakkal nincs szerencséje, ő büszkélkedhet a legtöbb brit díj-jelöléssel. Legnagyobb dobása a Fill Me In és a 7 Days, mindkettő vezette a brit listát is.
    - 50 éves ugyanakkor SEAN McLUSKEY amerikai rockzenész, a JoBoxers együttes dobosa.
     - Ma 30 éves CHRIS WILSON amerikai rockzenész, a Good Charlotte együttes tagja. Az 1996-ban alakult, poszt-grunge zenét nyomató Good Charlotte The Young And The Hopeless című lemeze előkelő helyet csípett el a listákon, és Lifestyles Of The Rich And Famous című daluk szintén körbeszaladta a Földet.
     - 30 éves DAMIEN BOWE angol popzenész, aki a D-Side nevű fiúcsapat tagja.   Két dalt dobtak be a köztudatba, a Speechless nem annyira sikerült, az Invisible viszont a listán bekerült az első tízbe.
     - "BLIND" WILLIE McTELL amerikai blues-zenész 110 éve született ezen a napon. Anyjától tanult gitározni, első felvételét 1927-ben jelentették meg. Legismertebbek ezek közül a Statesboro Blues és a Rollin' Mama Blues.

A bejegyzés trackback címe:

https://muzzikalendar.blog.hu/api/trackback/id/tr62878499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása