muzzikalendar

2020\04\15

OLTANIE CHARLES - "Ateri m" official VIDEO!

2020\03\19

40 éves TANJA TZAROVSKA

tanja_tzarovska.jpgA március 19-én 40 éves macedón énekesnő, TANJA TZAROVSKA képzett, operaénekesnői hanggal rendelkezik, és egyébként is nagyon ért a zenéhez, még komponál is. Igazából komolyzenét művel, és nagy szerencséje a könnyűzenének, hogy néha oda is kirándul. Egyébként Londonban él, ahol színházi és filmzenéket komponál. És persze énekel is, Josh Grobannel ő énekli a világhírű Trója című film talán legismertebb betétdalát. Cрећан рођендан Тања Царовска!

2011\12\21

ELKÖLTÖZTÜNK - ITT MOST VÉGE

Egyszer már félbehagytuk itt a kínlódást a technikával, de aztán adtunk még egy esélyt. De nem bírjuk mégsem, ezen a tárhelyen a blogot olyan szenvedés gondozni, hogy nem csináljuk tovább. Mármint itt, mert van ennek a blognak egy testvére is, amely eddig angol nyelven működött, oda kerül át a magyar szöveg a továbbiakban. Tehát a jövőben ami ebben a blogban lett volna olvasható, az a másik tárhelyen lesz megtalálható. Ott talán csak az lehet zavaró, hogy idegen nyelvű szövegek is szerepelnek majd a cikkekben.

Köszönjük a megértést!

És akkor katt ide:  http://muzikalendar.blogspot.com/

 

2011\12\21

34 éves ANFISA CSEHOVA (Анфиса Чехова) orosz modell és énekesnő

34 éves lett december 21-én ANFISA CSEHOVA (Анфиса Чехова) orosz modell és énekesnő. Nem pontos a megfogalmazás, Anfisa kilencven százalékban modell, de énekelget is, bár e téren ne legyenek nagy elvárásaink. Mindenesetre tettünk fel ide egy klipet tőle, de abban is inkább a szex dominál. Anfisa ugyanis nagyon szexis nő, nem szégyellős, ezt bizonyítandó mellékeltük egy fényképét, a többit tessék megkeresni a neten. 

A bulvársajtó se Kierkegaardról kérdezi, a másik blogunkba kitett link is olyan cikkre mutat, amiben a szexről nyilatkozik – persze oroszul.

34th Birthday on December 21 ANFISA CHEKHOVA Russian model and singer
* Anfisa Aleksandrovna Chekhova. Russian model, television presenter, actress. Date of birth: December 21, 1977. Place of birth: Moscow, Russia.
* Анфиса Чехова родилась 21 декабря 1977 года в Москве. В детстве Анфиса хотела стать актрисой или певицей, поэтому поступила в ГИТИС. (…)

SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/

 

 

orosz

2011\12\21

22 éves DEANA NIKOLOVSKA (Деана Николовска) macedón énekesnő

A 22 éves macedón DEANA NIKOLOVSKA (Деана Николовска) egy televíziós tehetségkutató versenyen tűnt fel, igen zsenge korában, hiszen mindössze 17 éves volt. Nagy lendületet vett, elindult az Eurovíziós Dalverseny macedón válogatóján, de végül nem ő képviselhette a hazáját. De nem kell bánkódnia, sok lehetőséghez jutott így is, és ugyebár még előtte az élet. Több népszerű dalt jegyez, mi a Lidilo (Лудило) címűt választottuk, a cím annyit tesz: Őrültség.

22nd Birthday on December 21 DEANA NIKOLOVSKA (Деана Николовска) Macedonian singer
* Деана Николовска е родена во Скопје на 21 декември 1989 година. Таа покажа дека е многу талентирана за музика уште од многу рана возраст и денеска многу добро знае да свири на флејта. (…) 
SEE: http://muzikalendar.blogspot.com/


 

macedón